photo banneriiii_zpsgef59n30_1.jpg

24. tammikuuta 2016

OLAPLEX

23


MIKÄ ON OLAPLEX

Olaplex on kemiallisten käsittelyiden yhteydessä käytettävä innovatiivinen tuote, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se antaa uusia mahdollisuuksia -voit vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin.


MITEN SE TOIMII


Olaplex hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen tekniikan avulla. Olaplex perustuu keksintöön, joka estää hiuken rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja. Olaplexin täysin uusi, mullistava ainesosa ehkäisee hapetteen rikkisiltoja katkovaa vaikutusta suojaten ja jälleenrakentan rikkisiltoja. Olaplex estää vahingoittumista, korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiuksia.


KUINKA SITÄ KÄYTETÄÄN


Olaplex on tuote, jota voit käyttää kaikkien kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Lisää Olaplex Bond Multiplier No.1 värintai vaalennusainen joukkoon ja hoida hiukset Olaplex Bond Perfector No.2:lla, kun olet huuhdellut värin tai vaalennusaineen hiuksista. Voit tehdä Olaplex-käsittelyn myös erillisenä tehohoitopalveluna. Käsitelyjen välillä asiakas voi tehostaa Olaplex-hoidon vaikutusta Olaplex Hair Perfector No.3 -tuotteella kotona.


YHTEENSOPIVUUS ERILAISTEN HIUKSIEN JA TUOTTEIDEN KANSSA


Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa. Olivat asiakkaasi hiukset sitten hennot ja skandinaaviset, paksut ja luonnonkiharat tai vaikka aasialaiset, Olaplex toimii. Se toimii myös niin voimakkaasti käsitellyissä hiuksissa kuin aivan käsittelemättömissä. Olaplexia voidaan käyttää minkä tahansa sarjan väri-, vaalennus-, ja permanenttituotteiden kanssa.


KÄYTTÖTAVAT


OLAPLEX + VAALENNUSAINE

Se paljonko tarvitset Olaplexiä, riippuu käyttämäsi vaalennusaineen määrästä. Hapetteen määrä ei vaikuta annosteluun.




Sekoita ensin vaalennusjauhe ja hapete keskenään ja lisää sitten Olaplex No.1. Olaplex saattaa pidentää vaikutusaikaa, valitse tästä syystä vahvempi hapete. Vaalennusvoidetta käytettäessä vähemmän kuin 45g, käytä Olaplex No.1 aina 3,75ml



OLAPLEX + VÄRI

Mittaa tarvitsemasi määrä Olaplex No.1 käyttämäsi värin määrän mukaan, hapetteen määrä ei vaikuta. Valitse hapetevahvuus värin ohjeen mukaan. HUOM älä nosta hapetevahvuutta. Käytä Olaplexiä vain sellaisten värien kanssa, joiden vaikutusaika on väh 10min. 

Vaikutusajan jälkeen huuhtele hiusket hyvin ja pyyhekuivaa. Levitä runsaasti Olaplex No.2 hiuksiin ja annavaikuttaa 10-30min hiusten kunnosta riippuen. Huuhtele, pese ja hoida hiukset valitsemillasi tuotteilla. Olaplexin tehoon vaikutaa enemmän vaikutusaika kuin tuotteen määrä.


OLAPLEX TEHOHOITO

Sekoita 90ml vettä ja 15ml Olaplex No.1 nokkapullossa. Imeytä/kostuta hiukset tyvestä latvaan ja kampaa kertaalleen läpi. Anna vaikuttaa 5min tai pidempään. 

Älä huuhtele vaan levitä suoraan Olaplex No.2 huksiin tyvestä latvaan. Anna vaikuttaa väh 10min, mielellään pidempään. 

HUOM voit pidentää vaikutusaikaa; mitä pidempi vaikutusaika, sitä tehokkaampi on hoitotulos, mutta tuote pitää aina pestä pois hiuksista.

Huuhtele, pese ja hoida hiukset.

Muita määriä käytettäessä voit laskea tarvittavan määrän:

15% Olaplex No.1 + 85% vettä






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti