photo banneriiii_zpsgef59n30_1.jpg

19. tammikuuta 2016

PERMANENTTI

Esivalmistelut:
Kärryyn varataan valmiiksi ennen asiakkaan saapumista;
-suojaustarvikkeet
-käsineet
-selvityskampa
-permanenttikampa
-latvapapereita
-permanenttirullia
-suihkupullo, jossa huoneenlämpöistä vettä
-muovikuppi
-vanua
-huppu
-nokkapullo
-kostutussieni


-Hiukset pestään syväpudistavalla shampoolla ja pyyhekuivataan.

-Hiukset ositetaan. Osioiden koon määrittelyssä käytetään apuna permanenttirullaa. Erotetaan päällysosa, takaraivo-, sivu-, ja niskaosat.



-Rullien rullaus aloitetaan otsalta jatkaen niskaa kohti. Osiosta erotetaan rullan levyinen vaakaosio ja se kammataan permanenttikammalla kohtisuoraan hiuspohjasta. Hiusosio kammataan suoraksi ja nipistetään latvoista yhteen, latvaan laitetaan latvapaperi ja se rullataan permanettirullan ympärille, permanenttikamman piikillä autetaan eripituisia hiuksia rullalle siististi. Rulla rullataan juureen asti ja kiinnitetään kuminauhalla, jos tarvitsee rullia voi kiinnittää piikeillä. Hiuksissa ylläpidetään tasaista kosteutta kokoajan suihkepullon avulla.






-Kun kaikki rullat on rullattu niiden reunoille asetetaan vanunauha suojaamaan asiakasta permanenttiaineelta, jos se sattuu valumaan.




-Hiukset kostutetaan rulla kerrallaan permanenttiaineella. Huppu asetetaan rullien päälle vaikutusajaksi. Vaikutusajan puolessavälissä katsotaan koekihara.

-Kun kihara on todettu hyväksi asiakas viedään pesupaikkalle ja rullia huuhdotaan riippuen hiuksen pituudesta ja paksuudesta 5 minuuttia lyhyet ja 10 minuuttia pitkät.

-Hiukset kuivataan pyyhkeellä ja vielä paperipyyhkeellä, jotta kaikki ylimääräinen vesi saadaan pois hiuksista.

-Seuraavaksi levitetään kiinnitysaine rullille ja annetaan vaikuttaa vaikutusaika. Rullat otetaan pois ja kiinnitysainetta lisätään latvoihin ja annetaan taas vaikuttaa.

-Hiukset huuhdellaan hyvin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti